Live Traffic Statistics
Free Website Counters http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php

VISI. MISI. TUJUAN. TERMA & SYARAT AHLI SEUMUR HIDUP HOMESTAY MALAYSIA @ BANTUAN PENDAFTARAN WASAP 01164842138

VISI

Menjadikan Portal www.homestaymalaysia.com.my carian nombor satu (1) bagi homestay, chalet, rumah tamu, rumah rehat, motel, hotel bajet, dan resort.

 

MISI

Mengumpulkan semua homestay-homestay dan penginapan lain di Malaysia melalui laman web HOMESTAY MALAYSIA @ www.homestaymalaysia.com.my.

 

TUJUAN

1. Memberi peluang kepada homestay-homestay serta penginapan lain yang kurang publisiti online untuk lebih dikenali melalui website HOMESTAY MALAYSIA.

2. Mempromosi homestay-homestay serta penginapan lain yang kurang bajet promosi melalui website HOMESTAY MALAYSIA

3. Penyewa berurusan secara terus dengan pemilik @ pengurus homestay. Tiada caj dari pihak web HM kepada pengiklan atau penyewa.

4. Bagi mak dan ayah yang buat homestay di kampung diharap anak-anak atau adik beradik atau kawan-kawan dapat memaklumkan kemudahan di website ini yang boleh membantu mereka meluaskan lagi pemasaran homestay mereka.

5. Dengan pengumpulan semua homestay di website HOMESTAY MALAYSIA membolehkan promosi melalui FB ADS dibuat melalui website HM dengan harapan ramai trafik akan melihat iklan-iklan ahli website HOMESTAY MALAYSIA.

 

TERMA DAN SYARAT AHLI SEUMUR HIDUP HOMESTAY MALAYSIA

 1. YURAN KEAHLIAN SEUMUR HIDUP RM30
 2. BANK IN KE
  1. MRA SOLUTION
  2. MAYBANK
  3. NO AKAUN : 564810514939
 3. SELEPAS PENDAFTARAN AHLI AKAN DIBERIKAN SATU SIMKAD KHAS SEBAGAI LESEN KEAHLIAN WEBSITE HOMESTAY MALAYSIA.
 4. AHLI PERLU PASTIKAN SIMKAD SENTIASA AKTIF
 5. SIMKAD YANG EXPIRED @ TIDAK TOP UP AKAN MENGAKIBATKAN KEAHLIAN ANDA EXPIRED DAN IKLAN ANDA DIPADAMKAN DARI WEBSITE HOMESTAY.
 6. JIKA SIMKAD ANDA EXPIRED AHLI PERLU MENDAFTAR DAN BAYAR YURAN PENDAFTARAN SEMULA

Sebarang pertanyaan dan masalah pendaftaran sila wasap ADMIN HOMESTAY MALAYSIA 01164842138 @ klik link berikut http://www.wasap.my/601164842138